Сигнализирай!

Зов за помощ: Да помогнем на 4-годишната Велиана в борбата ѝ с коварна болест

Gospodari.com
Gospodari.com
24.02.2023 г.
27
0

Зов за помощ: Да помогнем на 4-годишната Велиана в борбата ѝ с коварна болест! Можете да дарите средства в платформата PavelAndreev.BG – Кампания „Шанс за малката Вели“.

Велиана е едно слънчево, диво и пораснало за възрастта си дете. Преди година тя и близките се сблъскват с тежката диагноза тумор на Вилмс. Веднага е направена операция. Отстранен е единият бъбрек заедно с огромния тумор от 25 см.

Само 3 месеца след приключване на химиотерапията обаче коварният тумор се появява на другия бъбрек. Направена е втора операция и туморът отново е премахнат. Но според хистологичните изследвания и здравата тъкан е с ракови клетки.

Вариантът за спасение на Вели е трансплантация на бъбрек и последващо лечение на тумора, за което е нужна непосилна за семейството и близките сума. Трансплантацията и лечението ще се извършат в болница във Франкфурт, Германия.

Семейството и близките на малката Вели молят всички, които имат възможност, да помогнат и да дадат шанс на момиченцето да живее.

Нека заедно помогнем на още един батко да научи по-малката си сестричка на момчешките лудории! Да дадем шанс на един добър баща да стои на входа и да чака, за да види кое момче ще изпрати дъщеря му. Нека помогнем на една прекрасна майка да почувства опората, гордостта и щастието да има дъщеря.

Всяко дарение е от значение! Може да дарите на следния адрес: „Шанс за малката Вели“.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.