Сигнализирай!

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2024 г.
21
0

Култов участник от “Игри на волята” също ще бъде част от звездния отбор на Hell’s Kitchen. В готварските битки срещу отборите на червените и сините ще участва и Пеньо Гатевски – Гатьо. Това обявиха на официалната страница на предаването в Instagram.

„Гатьо не просто е готов да запали кухнята на Hell’s Kitchen, но и да обяви война на всеки, който застане на пътя му към победата. Шеф Гатьо, слушаме и изпълняваме, ау-ау!“, пише към снимката.

“Hell’s Kitchen” е кулинарно риалити предаване, което ще отбележи своя шести сезон в българския ефир. Шеф Виктор Ангелов за поредна година ще подложи 18 кулинарни любители и готвачи в битка за 100 000 лева.

Кобилкина влиза в звездния отбор на “Hell’s Kitchen”

По-рано стана ясно, че към звездния отбор ще се присъедини и сексоложката Наталия Кобилкина.

“Любовта на мъжете минава през стомаха, затова популярната сексоложка Наталия Кобилкина влиза в звездния отбор на Hell’s Kitchen! Какво ли ни е подготвила тя?”, пише към снимката на официалната страница на предаването.

Една от най-популярните млади влогърки в интернет пространството Изабел Овчарова - Изи също ще се бори за победата сред звездните готвачи. Тя е най-младият участник в отбора на златните.

“Тази година в звездния отбор ще бъде особено интересно. Всички участници са много добре познати на публиката. Имаме и двама победители от риалити формати – единият е кулинарен, а другият – музикален“, разкрива шеф Ангелов за звездния отбор.

Ще има и такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. За първи път в телевизионен формат ще има и действащ кмет.

Снимка: Instagram/hells.kitchen.bulgaria

Участниците в новия сезон са брилянтни. Има такива, които са готвили за принцове и принцеси, за принц Хари, за Меган Маркъл, за футболистите на „Челси“, за холивудски знаменитости, дори за Антъни Хопкинс. Има и такива с доста нетипични за един кулинар професии. Отсега мога да издам, че за първи път ще имаме в телевизионен формат действащ кмет. През новия сезон до мен отново ще бъдат Дани Спартак, Никола и Светла. Ще обиколим с караваните половината страна. Предстоят ни много разнообразни и интересни дестинации. Хората трябва да ни чакат изненадващо във всеки един край на България“, казва шеф Ангелов.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.