Сигнализирай!

Възрастен мъж е пребит пред дома си в Нова Загора (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.08.2024 г.
67
0

Възрастен мъж е пребит пред дома си в Нова Загора. Роднини на мъжа коментират пред NOVA, че според тях става дума за опит за убийство.

Възрастен мъж е в кома – пребили го заради цигара (видео)

„Разхождах се по улицата и заваля. Пред една къща ме нападнаха. Изведнъж ми скочиха, удряха ме в лицето”, разказва пенсионерът Живко. По думите му нападателите са непознати, не са местни. „Изобщо не го очаквах. Аз познавам квартала, всички ние си помагаме”, каза още потърпевшият.

снимка: NOVA

Двама души са нападателите на Живко, в момента той е хоспитализиран. Прокуратурата потвърди, че следи случая, като се изчакват разпити на свидетели, които извършват от полицията.

Коментарът на "Господарите"

Недопустимо и отвратително отношение спрямо възрастен човек. От кога не можеш да се разхождаш спокойно в квартала си, защото някой ще се обърне и ще ти посегне? И дори ще те изпрати в болница. Ядосани сме от тази ситуация. Редно е насилието над възрастни и не само, вече да започне да се наказва строго, за да не си позволяват насилниците подобни своеволия. Настояваме извършителите да бъдат открити и наказани с цялата строгост на закона!!!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.