Сигнализирай!

Двама мъже от Бургас са задържани за организирано източване на гориво (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
11.10.2024 г.
321
0

Двама мъже от Бургас са задържани за организирано източване на гориво. Извършител е шофьорът, а помагач е лицето, което е осигурил микробуса, предава БНТ

Обвинението за кражба на гориво е по отношение на две лица, които са действали в съучастие. Извършител е шофьорът, а помагач е лицето, което е осигурило микробуса. Той е бил снабден с цистерна, в която да се съхранява пропан бутанът, който е източен от автовоза. Това заяви Щелиян Димитров - говорител на районна прокуратура - Бургас по повод.

 

По досъдебното производство са налице данни, че е имало и други случаи по източване на гориво като от страна на разследващите органи са предприети активни действия, свързани с установяване и на друга престъпна деятелност, допълниха от районната прокуратура. 

 

Разследването на този етап продължава, за да се установи дали има още участници в престъпните схеми.

 

Коментарът на “Господарите”

 

Твърде много са подобните случаи у нас в транспортните дружества. Цялата схема се е превърнала в престъпна. Шофьори, контрольори, машинисти, всички служители си помагат в източването и след това си го препродават на по-ниска цена помежду си. Подобни действия са грозни и непристойни! Настояваме за по-строги мерки, които да ограничат кражбите! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.