Сигнализирай!

Тото скандализира мрежата: Ботев и Левски са турци. Какво всъщност каза? (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.02.2023 г.
131
0

Изказване на Тото от Скандау, направено през октомври 2021 г. в подкаста на рапъра, разбуни духовете тези дни в социалните мрежи. Скандалното мнение на Йонислав Йотов е изказано в подкаста му "При Тото". Гост в епизода е  Борислав Захариев, по-познат като Боби Турбото.

Разговаряйки по различни теми, двамата стигат до темата за вечното разделение на родина и държава. В разговора Тото казва следното: "И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години след като това тука е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция. И тези хора обичат родината си без да я има по граници." На това изказване Боби Турбото отговаря: "Тука няма да коментирам".

“Господарите” с безкомпромисен коментар за филма “Ботев” на Максим Генчев (видео)

Този изрязан откъс от видеото стана вайръл в социалните мрежи тези дни и предизвика много реакции от аудиторията, поради което Тото Йотов вчера пусна отговор за ситуацията, под формата на видео. В него обяснява контекста на разговора и показва какво казва преди и след изрязания откъс. Във видеото вижте неговото обяснение за думите му.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.