Сигнализирай!

За какво си говорят Боби Михайлов и Емо Костадинов? (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.02.2023 г.
48
0

За какво си говорят Боби Михайлов и Емо Костадинов? Ние от "Господарите" се опитваме да дадем отговор на този въпрос с настоящото видео.

Двамата са част от Българския футболен съюз. Михайлов, разбира се, е несменяем, истински фараон.

Иначе Боби и Емо бяха засечени от нашия екип на церемонията "Футболист на годината". Тогава Дани Йорданов от "Господарите" се опита да направи интервю с Михайлов. Но удари на камък.

Гледайте: Дани Йорданов от “Господарите” приклещи с въпроси Боби Михайлов (видео)

Разговорът

Тук в това шеговито видео, което трябва да се гледа само от хора с чувство за хумор, правим предположение за какво си говорят хората от БФС. Предположението ни е, че темата е една от най-важните - за ракията. Крушева или дюлева? С повече захар или с по-малко? Разиграването на диалога ще отговори на тези наболели въпроси.

Най-важното е, че ракията не бива да се изхвърля, дори да не става за пиене. То в БФС трудно има ракия, която не става за пиене, но както и да е. Съветът тук е ясен: вари се пак.

Третият човек

В разговора се включва и Христо Запрянов. Той беше пиар на Българския футболен съюз. Но явно търпението и послушанието са добри качества. Запрянов вече е зам.-изпълнителен директор на организацията. Вероятно бившият журналист би попитал двамата си шефове как самият той може да оглави БФС. Отново темата за алкохола е на дневен ред. Такова е положението, това са ни показали и доказали през годините.

Междувременно изгледайте и най-новия епизод на новата ни спортна рубрика - "Топ 5 с Дани и Данчо". Обсъжда се точно българският футбол и най-големите интриги в него този полусезон. Става дума за Левски, ЦСКА, Лудогорец, стадионите на Ботев и Локомотив. Дани и Данчо са събрали най-интересното и ви го представят с чувство за хумор.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.