Сигнализирай!

Тръмп принуди свои избиратели да го чакат часове наред на митинг

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 1 час
67
0

Тръмп принуди свои избиратели да го чакат часове наред на митинг. Предпочел е да отиде на подкаст интервю с Джо Роугън. Събралите се хора започнали да се разотиват с огорчение, съобщават американски медии, цитирани и от КлубZ

ПО ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА СМЕ СРАВНИМИ С КОНГО

Все пак митингът в Травърс Сити, щата Мичиган, се проведе. Тръмп се извини на множеството за закъснението, което обясни с интервюто с най-популярният подкастър в страната, който има голямо влияние сред младите мъже. 

Кандидатът за президент записа видеоклип от самолета, излетял от Тексас след разговора с ютубъра, призовавайки своите последователи да останат. Доналд Тръмп все пак достигна до летището в Травърс Сити, където температурите паднаха до 10 градуса над нулата.

Интервюто, записано в град Остин, щата Тексас, беше публикувано снощи и продължи цели три часа, като Тръмп повтори много познати истории от своите митинги и други интервюта, но също така говори с Роугън по теми като съществуването на НЛО.

Кандидатът на демократите Камала Харис също беше по това време в Тексас, заедно с поп изпълнителката Бионсе, на събитие, посветено на забраната на абортите в щата. Интересно е, че срещу певицата има вълна от възмущение заради близките контакти на мъжа ѝ Джей Зи с арестувания Пи Диди, който чака съдебен процес догодина по редица обвинения със сексуален характер.

Същевременно Тръмп разкритикува федералните субсидии, целящи значително да стимулират производството на полупроводници в САЩ, едно от знаковите постижения на президента Джо Байдън.

Той също така разкритикува Тайван, самоуправляващия се остров, за който Китай претендира като за своя провинция и който отдавна е свързан със САЩ.

"Добре. Те искат от нас да защитаваме и те искат защита. Те не ни плащат пари за защитата, разбирате ли? Мафията ви кара да плащате пари, нали?“, се обърна той към Роугън.

Същевременно Тръмп нарече китайския президент Си Цзинпин „брилянтен човек, независимо дали ви харесва, или не“.

Изборите за президент на САЩ са на 5 ноември. Ние от “Господарите” продължаваме да следим най-интересното зад Океана.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.