Сигнализирай!

Мъж стана за смях, след като се оплака, че на сметка от €4100 му бил поискан и бакшиш (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.08.2021 г.
14
0

Потребител в социалните мрежи попадна под обстрел от подигравки, след като публикува разписка за екстравагантния си обяд от бургери и шампанско, струвал му солената сума от 4098 евро, пише LadBible.

С публикацията си бедният човечец искал да събере съпричастност от останалите хора за това, че на всичкото отгоре трябвало да остави и бакшиш на келнера си.

Луксозната вечеря на търговеца и неговите приятели в Марбела дотолкова му се сторила неприятна, че групичката им напуснала ресторанта без да остави нещичко и за персонала, който трябвало да изтърпи ексцентричността им и недоволните критики накрая.

Жена откри $1 млрд. в сметката си при опит да изтегли $20 от банкомат (снимки)

Постът на "героя на вечерта", чието име не се споменава, идва да огласи неприятното откритие, че наред с луксозната услуга, трябва да плати и бакшиш. Само си представете!

"Марбела е новата Ибиса! Измамници навсякъде", написа той в Twitter. А публикацията му достигна 6200 ретуита и над 3600 лайка, като мнозина не пропуснаха да изразят мнението си по въпроса.

Банка внесе погрешка 50 милиарда долара в сметка на семейство от Луизиана

Повечето от тях акцентираха на продуктовото изражение на сметката, а именно присъствието на марката "Дом Периньон" и др. такива общовалидни категории.

С втори поясняващ туит въпросният герой се похвали, че работата му носи такива приходи, че само за 10 минути е могъл да си върне разходите за злополучната вечеря. Сам си се оплаква и сам си се хвали, а пък на всичкото отгоре си намира и трибуна.

Източник: LadBible

Снимки: Unsplash

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.