Сигнализирай!

Изключеният от БСП Божанков отговори по нестандартен начин (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.12.2022 г.
9
0

Изключеният от БСП Божанков отговори по нестандартен начин. В личния си профил във Facebook той публикува снимки от студио за татуировки. От кадрите се вижда, че младият социалист е с татуирана овца на ръката.

Постът му отпреди малко повече от час веднага предизвика вълна от реакции в мрежата. Веднъж защото вчера от "Позитано" 20 обявиха изключването му от партията. Втори път, че не за първи път той избира ефектен начин за изразяване на позиция. Но най-вече, защото в негово лице критици на ръководството на БСП и лично на председателя Корнелия Нинова виждат шанс за бъдещето на Столетницата.

Явор Божанков е изключен от ПГ на БСП

Божанков си навлече гнева на ръководството с позициите си за войната в Украйна. Това бе и официалният мотив за изключването му, огласен от "Позитано" 20 вчера.

Проверки на близките му

В предаването "Лице в лице" преди броени дни социалистът обяви, че той и близките му са проверявани по всякакъв възможен начин.

“Всеки, който носи моето фамилно име, в момента е под засилени проверки за всичко.”, заяви депутатът. “Като физически, юридически лица, по всякакъв възможен начин. Това е точно каквото изглежда – натиск. Казваш, че служебният кабинет е такъв, отправяш критика – получаваш съответно отговор”, каза той пред bTV.

Явор Божанков: Всеки с моята фамилия е под засилена проверка за всичко (видео)

Сред кактусите

Божанков обясни и мистериозното си изчезване. Той е бил в САЩ по програма за обмен на опит в сферата на политиката. Депутатът категорично отрече това да има нещо общо с дискусиите около хартиената бюлетина.

Явор Божанков се появи в поле от кактуси (видео)

Под черно-белите снимки от тази сутрин липсва пояснителен текст, но за последователите и привържениците му те достатъчно ясно изразяват ситуацията с изключването му от левицата. В коментарите мнозина го поздравяват за мъжеството да гласува в подкрепа на военната помощ за Украйна въпреки официалната позиция на партията му.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.