Сигнализирай!

Депутат от ПП ще съди Слави Трифонов за клевета (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.01.2023 г.
13
0

Депутат от ПП ще съди Слави Трифонов за клевета. В кулоарите на парламента Настимир Ананиев заяви, че:

"Срещу Слави Трифонов и гласа зад камера, който му подсказва, ще заведа дело със сигурност заради лъжите, които се изрекоха. Защото, когато решиш да уронваш престижа и репутацията на някого, трябва да поемаш отговорност. Трябва да се знае в България, че когато някой си позволява да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда".

Скандалът с Nexo

NEXO ще съди държавата заради “най-срамния момент” за българската прокуратура (видео)

Повод за изказването на Ананиев стана публикуван във Facebook пост на лидера на „Има такъв народ“, че той и негови колеги от ПП са близки до основателя на криптобанката Nexo Антони Тренчев. Вчера прокуратурата, жандармерията и ДАНС влязоха в офиси на Nexo в София, като част от международна операция.

„Когато решиш да уронваш престижа и репутацията на някого, трябва да поемеш отговорност“, каза Ананиев.

Връзките с Антони Тренчев

За Антони Тренчев той обясни, че го познава от 43-ото Народно събрание и посочи, че също така са го познавали и Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов, настоящи депутати от групата на ГЕРБ-СДС.

"Имали сме намерение за дейност и съвместни проекти, които, за съжаление, не се осъществиха, тъй като нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента не съм в съдружие нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е дружества", обясни Ананиев.

Сийка Милева: 94 милиарда долара са преминали през Nexo (видео)

Вчера стана ясно, че съдружници в компанията са били освен Тренчев и сина на бившия министър Лидия Шулева - Георги. От прокуратурата изнесоха данни, че през Nexo са преминали над 94 милиарда долара. А един от вложителите на криптобанката е международно разследван за финансиране на тероризъм

Видео: „Дневник“

Снимки: БулФото

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.