Сигнализирай!

Моуриньо изригна срещу феновете на "Рома" и медиите

Gospodari.com
Gospodari.com
20.02.2023 г.
16
0

Моуриньо изригна срещу феновете на "Рома" и медиите. Екстравагантният специалист отново напомни за неподражаемия си стил. На пресконференцията след победата на тима му над "Верона" с 1-0 "Специалния" изрази задоволство към играта на отбора си, но никак не спести критики към поведението на феновете и медиите:

Image
Снимка: Twitter

“Поздравих всички момчета за победата. Показахме отборен дух и жертвоготовност. Нямаше по какъв друг начин да играем срещу Верона, те са труден съперник. Ние обаче спечелихме напълно заслужено. Белоти се справи фантастично. Той свърши много работа и щеше да е чудесно, ако беше вкарал гол”, коментира Моуриньо. 

Феновете освиркаха “Челси” след загубата, искат главата на треньора (видео)

“Не мога да съм по-щастлив от видяното. Разочарован съм единствено от това, че привържениците не отдават дължимото на момчетата за всичко, което правят при трудни обстоятелства.

Може би те не разбират от какви трудности сме заобиколени. Когато стадионът е пълен, както беше срещу Бодьо/Глимт, феновете сами могат да спечелят мача. Но когато е като днес, е жалко. Не е редно след половин час хората да освиркват за един сбъркан пас. Те не осъзнават какво правим”, обясни португалецът. 

“Да, десният ни бек не е Кафу или Майкон. Ако аз съм фен на Рома, щях да нося Бове на ръце, защото той е по-голям привърженик на клуба от всички тях. Когато пристигнах, този футболист щеше да ходи под наем в Серия “С”, а сега започва като титуляр. Медиите също не помагат. Другите са феноменални, а ние печелим с късмет или от статични положения. Аз съм възрастен, на 60, постигнал съм доста и не се нуждая от ласкави думи. Но тези млади момчета имат нужда от похвала и от това да бъдат оценени”, завърши Моуриньо. 

"Рома" изкова успеха изключително трудно. Единственото попадение в мача отбеляза Ола Солбакен в края на първото полувреме. Със спечелените три точки "вълците" се изкачиха на третото място, но са с равен брой точки с четвъртия "Милан". Лидер в Серия А продължава да бъде "Наполи", който има цели 15 точки аванс пред втория "Ювентус".

Видео: MAXSPORT

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.