Сигнализирай!

Ивайла Бакалова: Близки ме предупреждаваха, че Борисов е "изключително отмъстителен" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.06.2023 г.
22
0

"Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”. Това сподели Ивайла Бакалова пред NOVA, след като вчера даде показания по аферата "Барселонагейт".

Тя допълни, че нейни познати са чули, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи” и че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.

Бакалова е определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

Бойко Борисов преди разпита по "Барселонагейт". източник: bulphoto

Ивайла Бакалова за “Барселонагейт”: Много хора знаят, но ги е страх да говорят (видео)

"Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси. Не е един, те са няколко, но говорим конкретно за тотзи случай." продължава Бакалова, като мисли, че става въпрос за финансово престъпление.

Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно. То нямаше нищо общо с правосъдието.”, сподели тя. Става въпрос за задържането на бизнесмена Веселин Денков, с когото Бакалова живее, по обвинения, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един свидетел в защита на тази теза.

Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен.”, споделя още тя.

Бакалова е убедена, че институциите са овладени от години. Тя разкри, че веднага след разпита ѝ в сряда в един от ресторантите на Веселин Денков са пристигнали на проверка по сигнал от 2010 г. за незаконно притежание на защитени видове птици.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.