Сигнализирай!

„Игри на волята“ стана „Игри на свалките“ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
11.10.2022 г.
57
0

Любовните искри в новия сезон на "Игри на волята" се засилват изключително много и не става въпрос само за двойката Елица-Алекса, които влязоха в шоуто като влюбени. Любовната история на Елица и Алекса вече не вълнува толкова зрителите. Всички се интересуват от новосформиралите се такива.

Кой е най-големият лъв в “Игри на волята”? (видео)

Другите, които влязоха в шоуто, забъркани в любовна история, бяха Мирела и Лефтеров от племето на Безстрашните. Те влязоха в предаването след раздяла и вече бяха бивши. Зрителите очакваха, че в условия на изолация толкова време, тяхната любов може отново да пламне. Е, в корема на Мирела може и да пърхат пеперуди, но този път не са предизвикани от бившия ѝ Лефтеров. Причина за нейната усмивка е Валери. Красавицата не крие симпатиите си към него, но по нейни думи ситуацията е деликатна, защото Митака може би още има чувства към нея. А как Валери изказа своите чувства вижте във видеото!

Виктория и Цецо също не крият симпатиите си един към друг. В един от последните епизоди на шоуто, дългият мъж се осмели да покани съплеменничката си на среща, но докъде са стигнали техните отношения, можем само да гадаем. Как премина тяхната свалка край джанката в стопанството, вижте във видеото!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.