Сигнализирай!

16 партии и 7 коалиции ще пробват да ни "излъжат" до 2 април (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
16.02.2023 г.
22
0

Омръзна ли ви от избори? Е, никой не ви пита, защото следващите чукат на вратата. А тази пролет общо 16 партии и 7 коалиции ще пробват да ни "излъжат" до 2 април.

Това стана ясно от прескоференция на Централната избирателна комисия (ЦИК) днес. Оттам обявиха, че подписките на 3 от вече регистрираните формации все още се проверяват в ГРАО, като до края на деня ще стане ясно дали регистрацията им остава.

От сайта на Комисията става ясно, че с отказ са ПП "Пряка демокрация", ПП "Глас" и КП "Християндемократически съюз".

Не 12, а 87 милиона ще струват новите избори

От утре пък започва регистрацията на листите с кандидати на партиите и коалициите. До края на седмицата се очаква да стартира и онлайн платформата за заявления за гласуване извън страната.

От страна на Централната избирателна комисия работата по организацията на вота се движи в срок, увери председателят на ЦИК Камелия Нейкова. В което ние не се съмняваме! Особено предвид успеха на "Хартиената коалиция", която на практика обезсмисли машинния вот, очакваме още безсънни нощи с припаднали хора в "Арена Армеец". Традциите са си традиции и не се отказваме от тях!

Ние от "Господарите" ще следим за вас всичко най-важно за поредните предсрочни избори у нас. Не забравяйте да отваряте сайта ни поне веднъж дневно, за да знаете какво се случва, какво предстои и кой как се опитва да ви излъже!

Видео: БНТ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.