Сигнализирай!

Васил Терзиев даде важно обещание, ако стане кмет на София (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.06.2023 г.
15
0

"Това, което обещавам на всички е, че ако прекрача прага на общината няма да ги крада, няма да излезна по-богат от дейността ми в общината. Ще служа честно и достoйно." Това каза кандидатът за кмет на ПП-ДБ и „Спаси София” Васил Терзиев за NOVA.

Терзиев коментира потенциалната програма за София, за която той ще работи:

"Основният проблем е липса на амбиция. И това ни е проблем като общество, че ние се задоволяваме с това как е било през годините. Примиряваме се да сме жертва на обстоятелствата.", коментира Терзиев.

Ние си представяме да има повече усилия да се запази зеленината на кварталите, да се облагородят зелените площи, да се атакува презастрояването и да бъде решен проблемът с паркингите.”, поясни той, като даде заявка за строежи на паркинги и промени в зонирането.

Кандидат-кметът се обяви за интелигентно строителство, за да не се нарушава комфортът на живущите в даден район.

Спиране на хаотичното строителство и спазване на стандартите.”, допълни Терзиев.

Централна за Терзиев е и темата за образованието.

Васил Терзиев

Васил Терзиев – предприемачът, решил да влезе в битката за кметския пост в София

Ако не оправим този проблем, ще продължаваме да страдаме от всички други. Много е важно децата ни да прекарват време в училище в една хубава среда. Децата и майките да чувстват, че това е най-сигурната среда”, поиска Терзиев.

Трудно ми е да приема, че може да се построят 15 големи сгради на една улица за една година, а не можем да построим 50 детски градини за 4 години в цяла София. Просто не мога да го приема.”, подчерта кандидатът за кмет.

Относно критиките към Терзиев за "Държавна сигурност"

Покрай кандидатурата на Терзиев заваляха критики, че е „червен кандидат” покрай неговите дядо, баща и чичо, които са свързани с различни управления и направления на „Държавна сигурност”. На това Терзиев отговори:

„Мога да кажа, че „Държавна сигурност” е изключително престъпление. Това нещо не бива никога да се повтаря. Това е смазало българския народ.”

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.