Сигнализирай!

Репортерът ни Дани Йорданов в сблъсък с огнена кметска дъщеря

Gospodari.com
Gospodari.com
12.06.2015 г.
9
0

Репортерът на "Господари на ефира" Дани Йорданов разкрива нагла схема за източване на европейски субсидии в Северозапада. В нея участници са кметица и фермер, които са в семейни отношения.

 

В първата част от този материал Ви показахме документи и доказателства, че фермерът от Врачанското село Борован - Евгени Червеняшки има над 5000 декара пасища в няколко населени места, но притежава едва стотина животни за тях. Това е в разрез с общинска наредба в Борован, а и от февруари тази година държавата направи законови промени, с които броят животни да съответства на притежаваните декари пасища и мери.    

 

В настоящия втори репортаж по темата с източване на европейски средства в Северозападна България нашият репортер отиде на конни надбягвания, където беше и Евгени Червеняшки. Местният фермер е зам.-председател на ДПС - Враца и е в семейни отношения с кметицата на Борован инж. Десислава Тодорова. Двамата говорят пред камерата на "Господари на ефира" и се опитват да се оправдаят по някакъв начин, а в главно действащо лице се превръща и едно наглед чаровно момиче.

 

Не пропускайте да видите и първата част на материала:

 

СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЕС?

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.