Сигнализирай!

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.10.2022 г.
46
0

Президентът на САЩ изглежда объркан къде се намира по време на реч. Една част от медиите отразиха това като гаф, друга част споделят, че ситуацията е нормална.

Рейтингът на Байдън се срина до невиждано ниско ниво

Ние от "Господарите" също имаме своя оригинален поглед към случката. Пошегувахме се с възрастта на американския президент. Но щом той е на тази позиция, би трябвало да държи на нашия незлоблив и безобиден хумор.

Вижда се как в един момент Байдън замръзва, несигурен е преди това в крачките си. Не е ясно какво точно си говори с хората до сцената. Ясно е, че ако клипчето се поизреже и леко се забави, държавният глава изглежда още по-неадекватно.

Аналогии

По същия начин обаче сме се чувствали и ние няколко пъти. Наскоро пуснахме "Панорама" по БНТ и чухме от Венцислав Ангелов - Чикагото разни неща за рептили и илюминати. А водещият даже го попита за извънземните.

Така се чувствахме и веднъж, когато гледахме "Ергенът". Там разбрахме, че през 681 година сме се освободили от турско робство. Няма проблем. Важното е, че наистина годината е свързана с историята на България.

Един Бял бродник и неговите акции същото ни караха да се чувстваме сякаш не знаем къде се намираме. Сякаш не принадлежим към този свят.

И все пак не сме се ръкували все още с въображаем събеседник. Нито сме падали по стълбите към самолета. Даже не сме заспивали на официални събития. Представяте ли си? Е, може би Байдън тези работи ги умее. Важното е навреме да му вземат ключовете от колата, ако има проблем. Защото ние вече си имаме достатъчно световни лидери с проблеми...

Гледайте сайта Gospodari.com за още видеа, коментари и репортажи. Нашите ексклузивни материали ще Ви разсмеят или ще Ви накарат да се замислите. В търсачката ни намерете и други любопитни материали за Джо Байдън.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.