Сигнализирай!

Венци Стефанов с нова порция лафове: "Аз съм за българите и за хетеросексуалните момчета"

Gospodari.com
Gospodari.com
20.07.2021 г.
8
0

Президентът на футболен клуб "Славия" (София) Венцислав Стефанов даде пресконференция преди началото на сезона в родната efbet Лига. Той засегна много теми и отново блесна с култови изказвания.

Венци Стефанов е осъден за расизъм и дискриминация по сексуална ориентация

"Само като видиш сумата, която предлага (Джо Диксън за "Левски" - бел. ред.) ти става ясно, че измамата е грозна, миналата година искаха да купуват "Вардар" (Скопие) с нашия човек, ако искате ще ви покажа този гном Диксън какво прави на нашето черноморие, големият милиардер, а ние го чакаме да оправи клуб като "Левски", каза Стефанов.

Възможността на България за класиране на голям форум президентът на Славия коментира така: "Нашият шанс е нашето поколение, нашите деца да се развиват, не да чакаме чужденците да ни класират. Славия има двама футболисти в Италия, виждаме какво е в Англия, Франция, Испания, да не говорим за Швейцария, там има най-много двамат трима швейцарци, другите са босненци и албанци, Италия успя да си стане шампион с италианци".

Президентът на "Славия" коментира и глобата, която му бе наложена за расизъм: "Думите ми са извадени от контекста от една пресконференция. Винаги съм бил против мениджърските интереси и мениджъри, които не са коректни. В един момент, когато стана трансфера на Филип Кръстев в "City Football Group", за който са допринесли Стоичков и Лъчо Танев, Жейнов го хвана и каза, че му е мениджър и започна да претендира, че трябва да му се дават някакви пари, а Филип в договора си няма мениджър. Аз тогава изгоних Жейнов и той реши да ме съди за расизъм. ФИФА и УЕФА ще решават дали да накажат мен и Славия, това е като приказката да кажат, че сестра ти е еди каква си, а ти отивай да доказваш, че нямаш сестра, аз никога не съм бил расист, ето и сега имаме момче с друг цвят на кожата в отбора. В България е най-лесно да очерниш някого, този мениджър го изгониха от всички отбори, последно опита да пробута по роднинска линия няколко ментета на Арда, но 2-3 месеца издържаха и ги махнаха. Против съм мениджърите, защото един път ни бяха довели едно момче дето не знаеше какво е засада и после ме съди защо не му е изпълнен договора. Аз съм за българите и за хетеросексуалните момчета".

Стефанов не е оптимист за бъдещето на футбола в България: "Не виждам светлина в тинела, за съжаление не виждам светлина в тунела. Тези, които се кандидатират за футболния съюз не знаят за какво става въпрос, ама как ще си постигнат целите, ако не работят с държавата, така че надявайте се да ни се оправи държавицата".

Във видеото чуйте още от вечните лафове на Венци Стефанов.

Източник: dsport

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.