Сигнализирай!

Мустафа Карадайъ: Народът иска промяна и тя минава през диалог (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.07.2021 г.
11
0

"Народът иска промяна и тя минава през диалог и необходимите компромиси в името на достоен живот за всеки български гражданин." Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на група в началото на 46-ото Народно събрание.

"Днес е паметен ден в българската история. Конституира се 46-ото Народно събрание след краткия живот на 45-ия парламент и произведени втори избори в рамките на три-четири месеца в една календарна година. Докато някои размишляват, предполагат, коментират или открито твърдят кой от бъдещите кабинети има връзка с ДПС, колко и как спечелилата и някоя друга партия има връзки с ДПС, ние от ДПС работим за това да има правителство и Блъгария да започне да излиза от кризата", заяви още Карадайъ.

Той заяви, че от ДПС работят за това как да стане така, че животът на всички български граждани да се подобри и всеки да живее достойно, да работи и да бъде удовлетворен тук в България.

"Ние от ДПС не се занимаваме с предположения. Не търсим и не създаваме интриги. Не очакваме и не искаме власт заради самата власт. Ние знаем, че състоянието на нещата зависят от радикални реформи, че страната се нуждае от ясна политическа и управленска програма. Ние трябва спешно да се справим с много задачи, за да бъдем - ако не в крак, то поне на крачка от европейските държави членки на ЕС", заяви още Карадайъ.

Според него резултатите от вота са показали волята на народа.

"Ако заменим едно безвремие с друго безвремие, няма смисъл да си губим времето", каза още той.

Видео: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.