Сигнализирай!

Нови доказателства могат да избавят от затвора сестрите, убили баща си насилник (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.08.2021 г.
6
0

Нови доказателства по делото срещу трите сестри от Русия, които убиха баща си, може да ги извади от затвора, пише LadBible.

Момичетата са пострадали от посттравматично стресово разстройство по време на извършване на престъплението. Направено наскоро психиатрично изследване може да оневини всички тях за това, че наръгаха 57-годишния Михаил Хачатурян, за когото те твърдят, че ги е насилвал сексуално.

Протести в Русия заради обвинения към три сестри, убили баща си сексуален насилник (снимки)

Крестина и Ангелина Хачатурян извършили деянието със собствения му ловджийски нож, по това време на 19 и 18 години, заедно с най-малката Мария, на 17. Според показанията им бащата злоупотребявал сексуално с тях в продължение на години.

Двете по-големи сестри бяха обвинени в убийство, а по-малкта Мария бе призната за умствено неспособна да отговаря пред съда. Новите доказателства на базата на поискана оценка обаче могат да станат ключови в предстоящия процес.

Адвокат Мария Давтян каза: „Експертите установиха, че от 2014 г. всяко от момичетата е страдало от синдром на насилие и посттравматично стресово разстройство.

"Всички тези състояния при дъщерите му имат пряка причинно -следствена връзка от действията на Хачатурян. По време на убийството, докато бащата е спял, те са били в нестабилно психическо състояние и са се страхували за живота си", заявява Давтян.

Русия: няколко ужасяващи семейни истории за насилие

Други членове на семейството обвиняват момичетата, че лъжат за сексуалното насилие от страна на баща им.

Източник: LadBible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.