Сигнализирай!

Мадона обяви турне в Северна Америка и Европа (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.01.2023 г.
24
0

Мадона обяви турне в Северна Америка и Европа. Това съобщава официалният сайт на певицата. С плануваните концерти в над 30 града Мадона ще отбележи 40 години на сцена.

„Развълнувана съм да дам на феновете си шоуто, което са чакали“, заявява Мадона в емблематично видео с намигване към нейния новаторски филм Truth or Dare.

https://www.youtube.com/watch?v=FBUpN99s1Hg

Турнето Madonna: The Celebration Tour ще отведе феновете на "артистично пътешествие през четири десетилетия и ще отдаде почит на Ню Йорк, където е започнала музикалната ѝ кариера".

Първият концерт е във Ванкувър на 15 юли. След това турнето ще премине през Детройт, Чикаго, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис, Денвър, Атланта, Бостън и ще приключи в Лас Вегас на 7 октомври.

https://twitter.com/Madonna/status/1615368324472250371

Новият приятел на Мадона е по-млад от нея с 41 години (снимки)

След това Мадона ще замине за Европа, където  са предвидени 11 концерта. Тя ще пее в Лондон, Барселона, Париж, Берлин, Милано, Стокхолм. Последният концерт ще бъде в Амстердам на 1 декември.

Мадона Луиз Чиконе, по-известна само като Мадона, е певицата с най-големи продажби за всички времена. Тя има 38 хита в класацията на "Билборд" за албуми.

Продажбите на албумите ѝ надхвърлят рекорден брой от над 400 милиона копия.

Най-продаваният сингъл на Мадона е Hung Up с продажби над 10 млн. копия. Продажби от 42,5 млн. копия пък достига албумът True Blue.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.