Сигнализирай!

Най-добрите златни скунксове получени заради пиянски изцепки

Gospodari.com
Gospodari.com
09.01.2015 г.
13
0
Нашето животинче е много капризно, то не ходи при съвестни хора... Но виж, замирише ли му на алкохол, измама, лъжа и корупция то изпуска безценен аромат. Това благоухание е познато на следващите ни любимци.
 

1. Първият заловен от дрегера е всеобщият любимец, другарят на общата съвременна история, укротителят на студенти и повелителят на водката професор Драгомир Драганов! Много достойно си прие наградата, обеща да не пие когато кара и да не кара когато е пил! Той поиска прошка от студентите си. Похвално!

 

""

 

 

2. Втората жертва на скункса отново е хваната от органите на реда да шофира в нетрезво състояние. Елена Петрова се извини и прие златния ни скункс с наведена глава.

 

""

 

 

3. Трети в класацията се нарежда Юксел Кадриев. Той явно имаше вътрешна информация, относно нашето посещение,  чакаше ни с голямо вълнение. Пийнал си и той.... но поне обеща, че това ще е последният път!


""

 

 

4. В Парламента също не липсват пили шофьори. Типичен представител е Димитър Горов от "Коалиция за България" Той също пие и после се качва зад волана. Депутатът се извини, дано наистина не се повтори.

 

""

 

 

5. Едни пият и се качват зад волана, други пък стават по-агресивни. Такъв пример е Стефан Манов или Тачо на Жени. Момчето си пийва сладко, сладко, а после жените му били криви...

""

 

 

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.