Сигнализирай!

МВР се оплете в обясненията за скандалните назначения във Варна

Gospodari.com
Gospodari.com
11.06.2015 г.
8
0

МВР се оплете като морски възел в обясненията си за скандалните назначения в полицията във Варна. Преди няколко дни в Господари на ефира излъчихме материал, в който ви показахме, че новото ръководство на варненската полиция всъщност не е никак ново, а добре познато покрай един „саморазпрал” се полицейски ръкав, също излъчен в нашето предаване.

 

Оказва се, че МВР-то наказват като пращат на море. Явно  „Уволнение” и „Порицание” в полицията означава трамплин в кариерата.

 

Ако бяхме нормална държава, след всичко, което ви показахме, назначените би трябвало да бъдат моментално отсранени, както и тези, които са ги назначили.

 

Ние няма да оставим нещата така! Затова подадохме искане с входящ номер 812104 – 47 към МВР да ни бъде показан докладът, в който е установено, че нарушения на служебната дисциплина няма. Поискахме и заповедта, с която се отменя наказането на Даниел Пашов. Много ни е интересно какви са констатациите в тези документи.

 

Призоваваме и министъра на вътрешните работи госпожа Бъчварова да разгледа много внимателно този случай и да вземе спешни мерки, за да не остане съмнение, че в МВР се прикриват един-друг, обвиняват невинни момичета и накрая получават повишение!

 

МВР ПОВИШИ ШЕФА НА ПОЛИЦАИТЕ СЪС "СКЪСАНИЯ" РЪКАВ

 

ПОЛИЦАЯТ И СКЪСАНИЯТ РЪКАВ - 2

 

ПОЛИЦАЯТ И СКЪСАНИЯТ РЪКАВ

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.