Сигнализирай!

Мъж прегази бездомно куче в Ямбол (видео 18+)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.06.2019 г.
6
0

Мъж прегази бездомно куче в ямболския квартал "Каргона", съобщава Dir.bg.

 

 

""

 

 

За кучето се грижели живеещите в района граждани. Животното е живо, но е в много тежко състояние. Според съседи на шофьора, прегазил кучето, постъпката е била съвсем умишлена. Жестокостта към животното е заснета от камерата на една от къщите в близост. 

 

 

МЪЖ ПРЕГАЗИ БЕЗДОМНО КУЧЕ В САНДАНСКИ (ВИДЕО 18+)

 

 

"Кучето е осиновено от мен, но няма как да го приберем, защото то си е улично и е свикнало да живее на вън. Постоянно бяга, колкото и да се опитваме да го задържим вкъщи. Кучето в този момент е било навън и наш съсед, който отдавна отправя заплахи към него, минава с автомобила си през него. Намерихме кучето си в много тежко състояние - със счупен крак, нараняване в коремната кухина, отлепване на небцето. Извикахме лекар и той каза, че животното е блъснато от кола. Така решихме да видим камерите", разказва Силвия, която подава сигнала за жестокото отношение. 

 

 

""

 

 

ПОЛИЦАЙ ПРЕГАЗИ КУЧЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, НЕГОВИ КОЛЕГИ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ПРИКРИЯТ

 

 

Съседи разказват, че не знаят защо шофьорът е проявил това отношение към кучето. По думите им кучетата на улицата са много спокойни и не създават проблеми.  За причинено трайно увреждане или смърт на гръбначно животно законът предвижда затвор до 3 години и глоба от 1000 до 5000 лв.

 

 

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.