Сигнализирай!

Осиновеното дете на Еминем се обяви за небинарно по пол (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.08.2021 г.
5
0

19-годишното осиновено дете на рапъра Еминем не може да определи себе си категорично като момче или момиче, то е небинарно и обяви в социалната мрежа ТикТок да го наричат просто Стиви.

Еминем продаде имението си в Мичиган за по-малко от половината от парите, за които го е купил (снимки)

Еминем осинови Стиви, известен преди като Уитни, през 2005 г., след като 48-годишната звезда се помири за кратко с майката на Стиви - Ким Скот.

Във видеото, публикувано в ТикТок, Стиви показва свои небинарни снимки - термин, използващ се за хора, чиято полова идентичност не може да се определи категорично като "мъж" или "жена". В началото на клипа тийнейджърът плаче, след което показва монтаж от фотоси, документиращи трансформацията му през годините.

Видеото започва със снимки на осиновеното дете на Еминем, когато е било Уитни с надпис "тя", след което преминава към други свои снимки с надпис "те". На тях Стиви е с подстригана коса и пиърсинг на носа. Накрая посланието е хората да наричат Стиви с всички местоимения.

Според английската преса, новото име на тийнейджъра е посочено в некролога на баба му миналия месец.

Стиви обяви, че е бисексуален през 2017 г. в Инстаграм, когато написа: "Ти си перфектен такъв, какъвто си! Бъди себе си!".

Биологичният баща на Стиви е Ерик Хартър, татуировчик, починал след свръхдоза през 2019 г.

Източник: Дейли мейл

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.