Сигнализирай!

Жена се сблъска лице в лице с 3-метров питон в супермаркет (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.08.2021 г.
5
0

Жена се натъкна на 3-метров питон между бурканчетата с подправки в супермаркет в Австралия, предава AP.

"Бях на пътеката с подправки и просто си търсех какво да добавя на пилето същата вечер, така че първоначално изобщо не го забелязах, защото бе свит на задните редове", разказва Хелена Алти. "И само докато се обърна надясно, то изпъна глава навън."

Младата жена, която е опитен ловец на змии, признава, че в началото се стъписала от непосредствения контакт с влечугото, което за миг се озовало буквално на 20 сантиметра от лицето ѝ.

"За щастие имам опит с влечугите и затова запазих тишина, въпреки че малко ме уплаши, защото изобщо не очаквах сред подправките да се крие питон", допълва младата австралийка.

Отровна змия ухапа човек, после той ухапа нея и… змията умря

Алати, която бързо разпознала неотровния вид змия, снимала с телефона си находката и бързо се прибрала у дома, близо до магазина, за да вземе чантата си за лов на змии.

"Помислих си, че ако кажа на мениджърите, че на рафта с подправките се крие 3-метров питон, ще ме вземат за малко луда."

За късмет питонът останал да я чака, скрит отново в задните редове с подправки. След като уловила влечугото, тя го пуснала по живо по здраво в близките гори.

Олимпийска състезателка е работила в супермаркет, за да събере пари за участието си в Токио 2020 (снимки)

От супермаркети Woolworths са потвърдили в официално изявление, че в понеделник "хлъзгав и рядък клиент е бил забелязан на пътеката с подправки" в обекта им в предградието Гленъри в северозападната част на Сидни.

Източник: AP

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.