Сигнализирай!

Всички музикални изпълнения на Алла Пугачова са свалени от руския ефир

Gospodari.com
Gospodari.com
05.10.2022 г.
32
0

Всички музикални изпълнения на Алла Пугачова са свалени от руския ефир. Подобна е съдбата и на песните и композициите на братята Валерий и Константин Меладзе, съобщава tvcenter.ru, позовавайки се на източник от влиятелна московска радиостанция. Под възбраната попадат също Полина Гагарина, Ани Лорак, група „ВИА Гра“ и още десетина артисти, за които е писал знаменития естраден композитор.

Руската певица Алла Пугачова поиска да бъде обявена за чуждестранен агент

Алла Пугачова подкрепи съпруга си Максим Галкин, който бе вкаран като „чуждестранен агент“ в черния списък на Министерството на правосъдието. Тя публично поиска също да бъде обявена за чужд агент. След това певицата и двете ѝ деца заминаха за Израел. Междувременно украинското издание Telegraf съобщи, че Алла Пугачова вече е получила израелско гражданство.

Певицата наруши мълчанието, което пазеше. С пост в Instagram тя коментира критиците си в Русия.

„Ако ме харесваха, това би означавало, че съм пяла и живяла напразно. Нека скърцат със зъби. Бяха крепостни, станаха роби“, написа 73-годишната певица.

Почитателите ѝ предполагат, че легендата на руската естрада е напуснала страната завинаги.

Валерий Меладзе пък беше сред първите, които направиха изявление срещу войната в Украйна. По-големият му брат Константин замина за Италия със семейството си. Мълчанието му в Русия се тълкува като негласна подкрепа за Украйна.

В черния списък на руските радиостанции са още световни звезди като Мадона и Лейди Гага, тъй като те също са изразявали критика към политиката на Кремъл.

Източник: в. Сега

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.