Сигнализирай!

21 години затвор за мъжа, отвлякъл кучетата на Лейди Гага

Gospodari.com
Gospodari.com
06.12.2022 г.
25
0

21 години затвор за мъжа, отвлякъл кучетата на Лейди Гага, съобщава BBC.

Случаят ни връща към събития, станали през 2021 година. През февруари Райън Фишер, който е нает да се грижи и разхожда домашните любимци на певицата и актриса, бе нападнат и прострелян в гърдите пред дома ѝ в Холивуд. След стрелбата нападателят отвлече два от френските булдоци на Гага на име Коджи и Густав. Третият, на име Мис Ейжа, избяга и бе намерен по-късно от полицаите.

Откраднаха кучетата на Лейди Гага, след като простреляха 4 пъти в гърдите мъжът, който ги разхожда (снимки)

По случая бе задържан Джеймс Хауърд Джаксън заедно с още четирима заподозрени. Деянието му полицията на Лос Анджелис окачестви като "хладнокръвен агресивен акт".

За щастие, по време на инцидента Лейди Гага не бе в дома си, а на снимки в Италия. Тя предложи награда за намирането на отвлечените животни в размер на 500 000 долара. Те бяха върнати здрави и невредими два дни след отвличането.

Днес Джаксън получи 21-годишна присъда за опит за убийство. Неговият спътник Харолд Уайт ще бъде съден за нарушаване на забрана да носи оръжие. Синът на Харолд - Джейлин Кейшоун Уайт и Лафайет Шон Уейли - бяха признати за виновни още миналата година в кражба втора степен и получиха съответно четири и шест години. Жената, върнала кучетата, пък бе съдена за съучастие в опит за убийство и нейният случай все още не е приключен от съда.

Мъжът, прострелян докато разхожда кучетата на Лейди Гага, пусна емоционално послание от болницата (снимки)

Самият Фишер заяви в залата, че инцидентът е променил живота му завинаги. При лечението на раната му трябвало да бъде изрязано парче от белите дробове.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.