Сигнализирай!

Диана Димитрова: Не търся ПР акция, а само морално възмездие

Gospodari.com
Gospodari.com
06.12.2022 г.
35
0

Диана Димитрова: Не търся ПР акция, а само морално възмездие. Това написа актрисата, която обяви във Facebook, че преди пет години е била подложена на насилие от колега по време на снимки.

В пореден обширен пост тя бегло, но с темперамент, маркира трудностите си по пътя в кариерата още от студентските години и преди това, когато е предпочела следването в Художествената академия вместо създаването на семейство.

Още една популярна жена разказа за насилие от колега

"Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!", пише Димитрова в поредната си публикация.

Не на последно място тя отново припомни за случая, който гръмна преди седмица - отпреди пет години, когато е била удряна и заплашвана от свой колега. Преди дни Димитрова разказа в ефира на bTV спомените си от събитията.

Събитията отпреди 5 година

Прокуратурата се самосезира след поста на Диана Димитрова, че е била жертва на насилие

„В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка”, допълни Диана Димитрова. 

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

„Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – “Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: “Ти само се появи на терен и аз ще те пребия”. Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

Българска актриса разказа, че е била жертва на насилие по време на снимки

Поста си от днес тя завършва с думите:

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.
Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.
Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!"

Снимки: Facebook/Diana Dimitrova

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.