Сигнализирай!

Президент на отбор наплю феновете, поискали му оставка (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.02.2023 г.
19
0

Президент на отбор наплю феновете, поискали му оставка. Грозните сцени се разиграха в Италия. Страстта на привържениците на "Тернана" прерасна в агресия към президента на отбора Стефано Бандеки. Те потърсиха сметка от него след поредния негативен резултат на отбора. Шокиращото в случая е, че той не им остана длъжен.

Image

Тимът се намира в Серия Б и формата му е далеч от впечатляваща. "Тернана" е в серия от четири поредни мача без победа, а чашата на напрежението преля след вчерашното поражение от "Читадела" с 1-2. В класически италиански стил, мачът завърши чрез обрат през второто полувреме. "Тернана" отбеляза първи преди почивката, но допусна изравнителен гол след нея. Адът за привържениците на домакините се отприщи в третата минута на добавеното време, когато "Читадела" отбеляза за 2-1 и си тръгна с победата.

Изумителна хореография на мач от Шампионската лига на Африка (видео)

Това накара феновете на стадион "Либеро Либерати" да избухнат с критики към президента Бандеки. Прибирайки се към съблекалните, той бе посрещнат с гневни реплики и по негови думи "наплюване", на което не остана длъжен:

„Вярно е, плюя ги, но първо те ме наплюха. Аз вкарвам парите в клуба, а те ме плюят? Феновете са тези, които трябва да променят отношението си, не са. Аз съм като всички други, а те ме оплюват“, сподели Бандеки пред италиански медии.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.