Сигнализирай!

Малко театър на гърба на Любо Пенев

Gospodari.com
Gospodari.com
15.06.2023 г.
31
0

След вчерашната ПР акция, която в Пазарджик си направиха на гърба на Любослав Пенев и факта, че "Хебър" обяви, че отбора ще има нов треньор, днес стана ясно, че бившият треньор на ЦСКА остава начело на "залените". Но това не отменя факта, че съобщението от сайта на клуба от Пазарджик беше истински цирк.

Още едно знаково име напусна българския футбол

На пресконференция днес кмета на Пазарджик Тодор Попов и президента на Хебър – Елизар Спасов, стана ясно че легендарният футболист и треньор Любослав Пенев продължава съвместната си работа със “зелените”! В момента треньорът работи по селекцията, като съвсем скоро очаквайте повече информация.

Снимка: Николета Манджукова/БТА (ПБ)

Самият Пенев заяви, че целите си високи. Ето и цялото му изказване:

"Лесно се разбрахме. На първо място искам да благодаря на г-н Попов и на президента за доверието, което имат в мен и че искат да продължим заедно. Намираме се на един прекрасен стадион. Скоро ще тестваме новото и модерно осветление. Условията са отлични. Проектът е налице. Искаме да надграждаме. За да се случва това, трябва да има добра инфраструктура. Целите си остават високи и постепенно трябва да надграждаме. Това не е лесен процес. Предстоят преговори с футболни агенти, футболисти. Остават играчите с договори. Ще направим нова селекция, ще има нови футболисти, но това няма да стане лесно и бързо. Малко съм изненадан от този кратък срок, който имат играчите за почивка и щабовете за селекция. За мен е много рано да започва първенството на 15 юли. Всички стадиони вече имат осветление. Прекалено рано – много малка почивка. Има достатъчно дати да бъдат изиграни мачовете до края на годината. Прекалено къса почивка, надявам се да не е много топло, защото ще има мачове и в 16:00 часа. По-добър състав, по-добра игра, по-голямо желание за игра – това са много неща. Всичко искаме да надградим. Имаме набелязани футболисти, но не искам да казвам имена. Може да дойдат, може и да не дойдат. Имаме доста време. Ще започнем първенството и започвайки мачовете ще имаме опцията да привличаме играчи. Донякъде е някаква помощ, но има и един минус, тези играчи, които идват е много важно къде са водили подготовка. Ще започнем в Пазарджик, после Банско и ще се върнем в Пазарджик. Ще обявим допълнително контролите. Контролите са лесни, но трябва да знаем програмата за първенството. Знаем, че ще се съобразим с евроучастниците, но все пак, ние също искаме да си направим плановете и да се подготвим по най-добрия начин".

Видео: youtube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.