Сигнализирай!

България се бори, но европейският шампион се оказа прекалено силен (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.10.2023 г.
25
0

Мъжкият национален отбор по волейбол загуби с 0:3 от европейския шампион Полша. Момчетата на Пламен Константинов се бориха, но преклониха глави пред дружина полска.

БТА

В отделните геймове резултата бе следния: 24-26, 20-25, 21-25. Това бе втората ни среща от олимпийския квалификационен турнир за Игрите в Париж 2024. Вчера спечелихме категорично срещу Китай с 3:0.

България с крачка по-близо до олимпийските игри в Париж (видео)

В днешната среща Пламен Константинов не направи промени в стартовия състав срещу фаворита в потока и победител в тазгодишната Лига на нациите, но в хода на мача даде шанс на дебютанта в мъжкия отбор с този турнир Симеон Николов. 16-годишният разпределител остави много добри впечатления с играта си, въпреки крехките си години. Истински лидер на тима ни в тази среща бе капитанът Цветан Соколов, който завърши с 16 точки и бе най-резултатен заедно с поляка Бартош Беднож.

Изключително интересен и равностоен бе първият гейм срещу фаворита Полша. България дори можеше да го спечели, като пропусна геймбол в самия край. След това поляците наложиха своята воля въпреки страхотната игра от страна на "Лъвовете".

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.