Сигнализирай!

Бяла лястовица за началото на 2015 година

Gospodari.com
Gospodari.com
05.01.2015 г.
16
0

 

Започваме всяка година с нови надежди и мечти, правейки всичко възможно, те да се сбъднат. Не всички успяваме, поради липса на знания или възможност. Но има едни хора, които постигнат, това за което се борят. Нека следваме примера им.

 

Отец Иван от Нови Хан е първият получил нашата нова награда "Бяла лястовица" Безспорно той е човекът, който носи надежда на другите, не с големи думи, а с дела. До този момент отецът е помогнал, с подслон и храна, на повече от 1000 души. Пожелаваме му любовта и милосърдието да бъдат винаги с него.

 

""

 

 

Като изваден от разказ на Елин Пелин или като кръпка на болното ни общество - дядо Добри. Няма човек, който не е чул името му или не се е възхитил на делата му. А той самият не знае, че хиляди души го величаят. Скромността и чистосърдечието личат по благите черти на лицето му. Дядо Добри не знае какво е интернет и никога няма да разбере колко човека са прочели това... и не е нужно!

 

""

 

 

Тези момчета нямат собствени доходи и не получават заплата. Но намират средства да помагат на най-бедните. Когато момчетата са на 16г. се вълнуват от коли, футбол и яки дрешки, но не и те...Те дават джобните си пари, за да нахранят бездомниците.

 

""

 

 

Сериен спасител на животи. Спасил от удавяне стотици хора. Човекът, който не се притеснява за своя живот, а мисли за другите. Големи дървета, течение, тъмнина и порой нищо не спира Васил Петков – спасителя от Дебелец.

 

""

 

 

Няколко минути представление, зад тях години тренировки. Три минути звучене на българския химн, цял народ изтръпнал от вълнение. Това е описанието на постижението на Златните момичета.

 

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.