Сигнализирай!

Загрижена майка държала храна от "Макдоналдс" две години, за да докаже, че не се разваля (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
22.07.2021 г.
8
0

Загрижена майка държала храна от "Макдоналдс" в шкаф в продължение на две години, за да докаже, че тя не се разваля, пише LadBible.

Това става ясно от видео, публикувано в мрежата TikTok, в което влогърът обяснява:

"Това е шкафът за храна на майка ми - пълен с храни, които никога не изчезват. Майка ми е диетолог, отдаден на проблемите със затлъстяването. Храните тук са ултраобработени и въпреки това се консумират редовно от 80% от хората в Обединеното кралство."

По-нататък тиктокърът допълва:

"На пръв поглед в този шкаф няма да видите нищо обезпокоително, но ако се замислите само колко различни химикали се съдържат в храната вътре, за да може тя да бъде предпазена от разваляне, умът ви трудно ще го побере."

"Не съм фитнес маниак, но ако даден продукт не се развали две години, след като бъде изоставен да отлежава, това би ме накарало да се замисля преди да го сложа в тялото си."

Видеото, публикувано от @elifgkandemir, вече има над 3,4 милиона гледания и повече от 215 000 харесвания в TikTok, но ако съдим по част от коментарите под него, не всички виждат добрите намерения на автора.

"Защо, по дяволите, някой трябва да задържа и снима остаряла храна?", четем сред тях.

Фенове на „Макдоналдс” се редиха на 3-часови опашки пред отворените им след карантината ресторанти във Франция (видео и снимки)

В отговор на критиките Елиф заявява:

"Никоя храна не е забранена. Майка ми просто се опитва да насърчи хората да вземат мъдри решения и да водят по-щастлив и здравословен начин на живот!"

Източник: LadBible

Видео: TikTok

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.