Сигнализирай!

Радев: Не говоря за нови избори преди да са изчерпани вариантите за правителство с широка подкрепа (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.08.2021 г.
6
0

"Не искам да говоря за нови избори преди да сме изчерпали всички възможни опции за съставяне на редовно правителство с широка парламентарна подкрепа и доверие на българските граждани", каза президентът Румен Радев при посещението си днес на границата с Турция във връзка с увеличения миграционен натиск от южната ни съседка.

Асен Василев: Ако партиите наистина ги е грижа за хората, ще актуализират бюджета преди нови избори (видео)

"Кога българският парламент ще актуализира бюджета", каза още държавният глава. "Ние не можем да оставим хората без финансова подкрепа в условията на приближаваща нова пандемина вълна."

Той коментира ситуацията с увеличения брой мигранти в страната ни с обстоятелството, че талибаните завземат територии в Авганистан.

Всички центрове за настаняване на бежанци у нас са препълнени

"Оградата на места е компрометирана, трябва да се промени. Изградената интегрирана система за наблюдение на места не функционира. Всичко това иска възстановяване, иска подновяване", посочи Радев и напомни, че за остстраняването на тези проблеми са нужно подпомагане и от други структури за сигурност, освен от областните управители. Особено, ако обстановката продължи да се усложнява.

Талибаните превзеха Кандахар, втория по големина град в Афганистан

Видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.