Сигнализирай!

Играч на "Левски": Любимата ми клубна легенда е Божидар Краев (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.12.2022 г.
24
0

По Коледа вече стана традиция Ютюб каналите на големите български отбори да ни запознават с играчите си. В последното си такова видео видяхме двама от младите футболисти на "Левски" в блиц интервю. Те бяха разпитани на различни теми, включително и за любимите им футболисти.

На "горещия стол" за блиц интервю седнаха Илиян Стефанов и Андриан Краев. Стефанов се превърна в един от най-добрите офанзивни футболисти на "Левски" в последните два сезона. Той отбеляза някои от най-важните попадения за "сините" в похода им към спечелването на Купата на България по-рано през годината. Именно неговият гол във финала срещу "ЦСКА-София" бе избран за попадение номер 1 за цялата година.

По-интересният събеседник се оказа в негово дясно.

Става въпрос за Андриан Краев. Дефанзивният халф открехна вратата за първите си стъпки във футбола и разкри любимия си момент със синия екип. Най-интересният момент дойде, когато бе запитан за любимия си футболист на "Левски" от миналото. Без колебание той изстреля изненадващо име: Божидар Краев.

Милиони в “Левски” (видео)

При наличието на толкова много легенди в клубната история, изборът на един един от най-екстравагантните играчи на нашето време може да бъде обяснен само по един начин: това е неговият брат. Божидар Краев започна мъжката си кариера в "Левски" като суперталант и бързо си извоюва трансфер в датския Мидтиланд. Там той стана шампион на Дания, но нашумя главно с изказване в медиите, в което заяви, че българите "трябва да се гордеят с него, че играе в Шампионска лига", докато той влизаше понякога като резерва за датския шампион.

Демонстрирането на грандоманско самочувствие не спря по-малкия му брат да се спре на него като избор за любим футболист на "сините" от миналото. В момента Божидар играе в австралийския Уелингтън Финикс, където има 5 гола в 8 мача.

Източник: ЛЕВСКИ ТВ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.