Сигнализирай!

Мадона е приета в болница в безпомощно състояние

Gospodari.com
Gospodari.com
28.06.2023 г.
31
0

Мадона е приета в болница в безпомощно състояние. Тя е със сериозна бактериална инфекция, предават световните агенции. Поп кралицата е била открита в безпомощно състояние в събота и веднага е откарана в спешна помощ, където е била интубирана, допълва Page Six. В момента тя се възстановява в интензивно отделение.

„Здравето ѝ се подобрява, но Мадона все още е под лекарски грижи. Очаква се напълно да се възстанови", обяви нейният мениджър, пише Darik.

Световното турне на Мадона е отложено заради здравословното състояние на певицата. Първият концерт от турнето трябваше да се състои в канадския град Ванкувър на 15 юли.

„Понастоящем ще трябва да поставим на пауза всички ангажименти, включително турнето. Ще споделим повече подробности с вас веднага щом ги получим, в това число и нова начална дата за турнето и за пренасочени концерти“, добавя Гай Осеари.

Мадона обяви турне в Северна Америка и Европа (видео)

През цялото време неотлъчно до майка си е била най-голямата дъщеря на Мадона Лурдес Леон.

По план турнето на певицата трябваше да започне през юли от Ванкувър, Канада и да продължи с дати в Ню Йорк, Барселона, Париж и Стокхолм, преди да завърши в Амстердам на 1 декември.

https://www.youtube.com/watch?v=FBUpN99s1Hg

То бе предвидено като триумфа на 64-годишната певица, с който да отбележи 40-ата годишнина от първия си сингъл Holiday.

Мадона Луиз Чиконе, по-известна само като Мадона, е певицата с най-големи продажби за всички времена. Тя има 38 хита в класацията на "Билборд" за албуми.

Продажбите на албумите ѝ надхвърлят рекорден брой от над 400 милиона копия.

Най-продаваният сингъл на Мадона е Hung Up. Той е с продажби над 10 млн. копия. Продажби от 42,5 млн. копия пък достига албумът True Blue.

През април албумът на американската поп дива от 1984 г. “Like A Virgin” беше включен в Националния регистър на аудиозаписите към Библиотеката на Конгреса на САЩ.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.