Сигнализирай!

Прокурорският син от Перник получи 20 месеца затвор след самопризнания (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.10.2023 г.
28
0

Прокурорският син от Перник получи 20 месеца затвор след самопризнания. Васил Михайлов е признал вината си по две от повдигнатите срещу него обвинения - за закана за убийство и нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, пише NOVA.

Жена, получила заплаха за убийство от Васил Михайлов, говори пред “Господарите” (РЕПОРТАЖ)

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Още перничани разказаха за случаи на побои, нанесени от прокурорския син (видео)

На база на събраните доказателства Районният съд в Сливница е осъдил Михайлов на 20 месеца лишаване от свобода с 4 години изпитателен срок. Това съобщи на брифинг прокурорът от Софийската районна прокуратура Георги Иванов.

Престъпленията, за които Михайлов е признал вината си, са извършени през май 2022 г. Продължава и разследването за сигнала за отправена закана за убийство от прокурорския син към приятелката му, заяви наблюдаващият прокурор.

През ноември Софийският районен съд ще заседава по досъдебното производство срещу Михайлов за извършени от него 8 престъпления.

Припомняме, че случаят с Васил Михайлов започна преди повече от година, когато близки на президента на Футболен клуб “Кракра” – Перник се обърнаха към нас, за да разкажат за нанесен побой. Малко след това още граждани на града решиха да споделят за насилие от страна на Михайлов. Стана ясно и че той е син на зам.-шефът на Окръжна прокуратура-Перник Бисер Михайлов. Поради тази причина и не малко пъти е ползвал "полицейски чадър" и не е задържан, разследван и наказван за проявеното насилие. Единствено бе наказван под домашен арест, който често нарушаваше. Едва сега той получава присъда за част от проявите си. Продължаваме да следим темата.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.