Сигнализирай!

Баба и дядо решиха да зарадват внуците със скъпи билети за "Дисниленд", но се оказа, че са платили за Disney+ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
20.12.2023 г.
29
0

Баба и дядо от американския щат Илинойс решиха да зарадват децата и внуците със скъпи билети за "Дисниленд", но се оказа, че са платили за Disney+. Голямото семейство има цели 16 деца и внуци.

Пътуването трябвало да бъде през 2020 г., но ограниченията около пандемията от COVID-19 не го позволили. Дългоочакваното пътуване било отложено за Коледа тази година.

78-годишната двойка купува ваучери за подарък на стойност 10 000 долара - за вход за увеселителния парк и посещения на заведения за хранене с идеята да спести пари.

Служител на Disney години наред снимал воайорски клипове

Анди Костън - дъщерята на двойката разказва в TikTok видео, че преди дни родителите ѝ са изпитвали затруднения при регистрацията на билетите. Тя погледнала картите за подарък, които били в дома им и разбрала, че родителите ѝ са допуснали огромна грешка.

Ваучерите, които били закупили за 10 000 долара, не били за увеселителните атракциони, а за стрийминг платформата Disney +. Родителите били заплатили за услугата за следващите повече от 70 години.

Историята на семейството е гледана от близо 3 милиона потребители в социалната мрежа. Анди отправила и призив за помощ към компанията за размяна на „билетите“.

Милиардер плаща на 10 000 служители и семействата им да посетят “Disney World”

„Тръгваме след 6 дни, билетите в парковете се разпродават, защото е Коледа. Майка ми е разстроена, татко е разочарован, а децата се притесняват, че няма да бъдем допуснати“, споделя тя.

Историята все пак е с щастлив край. Анди успява да издейства билети за "Дисниленд" и семейството предприема дългоочакваното си пътуване.

Намигване

Това е един пример как трябва да сме много внимателни, когато правим покупки в интернет, и то на такава голяма стойност. В желанието си да спести пари, това семейство за малко да не успее да изпълни мечтата си. Но и 70 години достъп до Disney + не звучи толкова зле. За щастие, по Коледа се случват чудеса, и те все пак ще успеят да посетят увеселителния парк.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.