Сигнализирай!

Филип Киркоров се оказа без дрехи, защото подкрепя Путин (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.12.2023 г.
29
0

Филип Киркоров се оказа без дрехи, защото подкрепя Путин. За забраната му да пазарува в обектите на луксозната марка "Balenciaga" разказва самият Киркоров в интервю, публикувано в YouTube.

„Всички знаят, че съм любител на модата. „Dolce & Gabbana“, „Louis Vuitton“, „Balmain“  - всички винаги ме чакат с отворени обятия. Аз съм от типа клиенти, които наистина се интересуват от това, което носят и как излизат на сцената", споделя руският поп изпълнител.

Украйна обяви Филип Киркоров за заплаха за националната ѝ сигурност (видео)

"Стилистът ми получи обаждане от бутика на „Balenciaga“ в Монако. Оттам му казаха: „Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, защото той подкрепя режима на президента Путин“, разказва ревностно певецът.

Снимка: Скрийншот, видео YouTube

Изпълнителят сподели и, че е решил да опита да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му показала, че е в черния списък на клиентите на бранда.

Отнеха званието “Народен артист на Украйна” на Филип Киркоров

„Обадих се и на мой приятел в САЩ и го помолих да купи дрехи на мое име, също са му отказали“, допълни Киркоров.

Руският поп певец е получил специално писмо от френския бранд. В него се посочва, че забраната му да пазарува от бутиците на "Balenciaga" наистина е заради подкрепата му към Путин. Адвокатите на Киркоров подготвят дело за обида срещу марката.     

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.