Сигнализирай!

Росица Кирова от ГЕРБ нарече Татяна Дончева "грозен водещ" и после се извини

Gospodari.com
Gospodari.com
13.08.2021 г.
3
0

Зам-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Росица Кирова се извини на Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" за израза "грозен водещ", предава Dir.bg.

Извинението дойде след вчерашен спор между двете зам.-председателки на Народното събрание, след като Кирова упрекваше Дончева по начина на водене.

Слави Трифонов уволни координатор на партията си след кадри с нея от джипа на Борисов (видео)

Дончева предупреди депутатката да си сяда на мястото, тъй като не ѝ е дала думата и не се намира в Общинския съвет във Видин. После ѝ подметна, че срещу заплащане ще ѝ дава съвети как да води заседание.

Уволнената от Слави Трифонов координаторка на партията му във Видин става водач на листа на ГЕРБ (видео)

Кирова обачче си го върна от трибуната: "Няма нужда да ви плащам за консултации, защото много добре знаем кой на вас ви плаща".

Последва и репликата на депутатката от ГЕРБ: "Като начало, никога не съм председателствала ОбС във Видин и не съм взимала думата по такъв грозен начин, защото не е имало никога такъв грозен водещ на заседанията".

Днес Кирова поиска думата по начина на водене още на старта на петъчното пленарно заседание. Това провокира председателят на НС Ива Митева да застане в готовност за кръгова отбрана с репликата: "Вече правим процедури без да сме казали нищо".

Тошко Йорданов се извини на Росица Кирова от ГЕРБ за това, че я нарече “съдружник с наркобос”

Оказа се, че не тя е мишената и става въпрос за пререкания с вчерашна дата.

"Госпожо Дончева, взимам думата, за да се извиня, защото смятам, че бях грешно разбрана. Думата "грозно" използвах за поведението и начина на водене, а не за външния Ви вид", каза депутатката от ГЕРБ.

Снимка: БулФото

Самата Татяна Дончева, която беше на трибуната на зам.-председателското си място, показа великодушие, като извън микрофоните се чу репликата ѝ: "Не се притеснявайте, аз не съм обидчива".

След като чу днешното ѝ извинение, председателката на НС Ива Митева го поощри с думите: "Имаме напредък".

Източник: Dir.bg

Снимки: БулФото

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.