Сигнализирай!

Netflix предлага до $385 000 заплата за стюардеса

Gospodari.com
Gospodari.com
18.01.2023 г.
52
0

Netflix предлага до $385 000 заплата за стюардеса за един от своите частни самолети, съобщава BBC.

„Общият пазарен диапазон за тази роля обикновено е $60 000 - $385 000. Този диапазон се основава на общото обезщетение (срещу основната заплата). То е в съответствие с нашата философия за компенсация“, съобщи Netflix на уебсайта си.

Само за сравнение - средната заплата на стюардесите в САЩ е малко над 62 000 долара годишно, според Бюрото по трудова статистика на САЩ.

По информация на BBC, при опит за връзка с Netflix, техен говорител отговаря, че компанията "няма да коментира" подробности за това как изчислява заплатата на своите стюардеси.

Стрийминг гигантът казва, че търси кандидати с „независима преценка, дискретност и изключителни умения за обслужване на клиенти“. Те да могат да „работят с малко насоки и много самомотивация“.

Заплатата на служителя ще се определя също и като се вземат предвид някои "компенсационни фактори". Сред тях са техният произход, опит и умения. Ролята - базирана в Сан Хосе, Калифорния - изисква пътуване в и извън САЩ.

Задълженията ще включват проверка на аварийното оборудване в пилотската кабина, основната кабина и галерията преди излитане. Кандидатите също така ще трябва да могат да повдигат предмети с тегло до 13,6 кг, когато товарят самолетите.

Миналата година Netflix съкрати стотици работни места след като обяви първия си спад в броя на абонатите от повече от десетилетие насам.

Netflix изгуби близо 1 милион абонати през второто тримесечие на годината

В четвъртък компанията трябва да обяви печалбите си за последните три месеца на 2022 г., като Netflix заяви, че е привлякъл 2,4 милиона домакинства през трите месеца до края на септември, обръщайки спада в своята абонатна база.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.