Сигнализирай!

Стоичков празнува годишнина от исторически успех

Gospodari.com
Gospodari.com
20.05.2023 г.
20
0

Стоичков празнува годишнина от исторически успех. Легендата на българския футбол и испанския "Барселона" отбеляза деня, в който за първи път покори футболна Европа. Това се случи на днешния ден преди 31 години. "Камата" използва платформите си в социалните мрежи, за да се върне към бляскавото си минало.

Може да бъде изображение с 7 души, хора, играещи футбол, хора, играещи футбол и текстово съобщение
Снимка: Facebook

Митичният номер 8 използва различните си акаунти по различен начин за повода. В страницата си във Facebook той бе по-формален и сподели и снимки от запомнящия се миг. Това бе първа титла от Шампионската лига не само за Стоичков, но и за "Барселона" като отбор. На финала катлаунците побеждават с 1-0 състава на "Сампдория".

Бурно празнуване на английски футболен фен среща главата му с пейка (видео)

Ето какво гласеше посланието му в социалната мрежа: "Изминаха 31 години, а все още помня този ден час по час.😃 От събуждането сутринта до момента, в който Ronald Koeman вкара онзи прекрасен гол.❤ В този миг FC Barcelona за първи път стана европейски шампион!👊 А аз представях България на Wembley Stadium!"

В профила си в Instagram Стоичков заложи на по-лежерен подход и сподели начина, по който самият той отбелязва повода - с чаша шампанско: „Всяка година 20 май е нашият ден да се наслаждаваме и да си спомняме първата. Завинаги ще бъде първата.“

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.