<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127806" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хакерската а�...

Богдан Теофанидис е новият шеф на “Български пощи” (видео)

04 Май 2022
0 442

Богдан Теофанидис е новият и.д. директор на “Български пощи”. Това обяви пред БНТ вицепремиерът Калина Константинова.

Тя определи временно назначеното ръководство като млад и амбициозен екип с богат опит в международните компании. Според нея, сред тях има експерти с голям опит в дигитализацията, финансирането и изграждане на системи за управление.

Богдан Теофанидис е новият шеф на &#8220;Български пощи&#8221; (видео)

“За тази визия, която имаме – за модернизация, дигитализация и вкарване на “Български пощи” в XXI в., смятам, че това е топ отборът, който може да имаме”, каза Константинова.

Български пощи не извършват редица услуги вече 2 седмици

Новото ръководство ще поеме управлението за срок от 3 месеца до организирането на конкурс. Първата им задача ще бъде да се разплатят със служителите на пощите, които са получили само 70% от последната си заплата.

Богдан Теофанидис е новият шеф на &#8220;Български пощи&#8221; (видео)

“Най-тъжният аспект – 9000 души, работещи в “Български пощи”, са работещи бедни. Средната заплата в дружеството е 820 лв. Служителите в пощите заради тези лоши управленски решения са потърпевши във всички отношения. Те са тези, на които им се наложи да работят извънредно, а заплатите им са на това дередже”, обясни Константинова.

Хакерската атака срещу “Български пощи” носи почерка на руските служби (видео)

“След голямата хакерска атака ще са нужни още няколко седмици за възстановяването на всички услуги на “Български пощи”. Ако има хора, които не са предприели необходимите действия, ще им се търси отговорност”, завърши вицепремиерът.

Богдан Теофанидис е новият шеф на “Български пощи”

Източник и видео: БНТ
Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции