Сигнализирай!

Клиент стъписа персонала на ресторант със 70-кратно по-голям бакшиш от сметката си

Gospodari.com
Gospodari.com
22.08.2021 г.
6
0

Персоналът на ресторант във Флорида бе изумен от жеста на благодарен клиент, който остави бакшиш от 10 000 долара, пише Newsweek.

10-членният екип на Wahoo Seafood Grill в Гейнсвил бе награден за "солидарността и усърдието" си с бакшиш от по 1000 долара (857 евро) всеки. Изумителният жест на щедрост бе публикуван от служителите във Facebook с придружаваща снимка на платената редом до дължимата сума от клиента.

В поста се казва, че "в четвъртък вечерта наш клиент поиска целия персонал на ресторанта да се събере в салона. Той благодари на всеки един човек за сплотеността и усърдието. И тогава се случи нещо изключително. Той каза, че ще награди всеки един с по 1000 долара. Служителите ни просто не можеха да повярват", пише в поста на страницата на Wahoo Seafood Grill Gainesville.

https://www.facebook.com/WahooSeafoodGrill/photos/a.557147387651102/4660006014031865/?type=3

Собственикът на ресторанта Шон Шепърдот своя страна заяви, че по природа не е "емоционален човек", но "това наистина ме докосна. Изумен съм. Всички сме изумени от жеста му на щедрост."

Мъж стана за смях, след като се оплака, че на сметка от €4100 му бил поискан и бакшиш (снимка)

Още веднага след изплащането на сумата, работниците на смяна въпросната вечер са получили дяла си от щедрия бакшиш.

"Последната година и половина бе тежка за нашата индустрия . Боли ни и сме изтощени, но този невероятен акт на доброта възвърна надеждите ни и вярата в човечеството", заяви Шепърд.

Източник: Newsweek, Facebook

Снимки: Google Maps, FB, Unsplash

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.