Сигнализирай!

Повече скандали, отколкото точки за Белгия

Gospodari.com
Gospodari.com
30.11.2022 г.
34
0

Националният отбор на Белгия е един от фаворитите на Световното първенство. Но играта и точковият актив на “червените дяволи“ не отговарят на претенциите на тима.

Всъщност, скандалите и проблемите в отбора са повече, отколкото трите точки, които имат. Белгия победи с 1:0 в първия си мач Канада, но играта не беше убедителна. След това Мароко победи състава на Роберто Мартинес и така последния мач в групата срещу Хърватия става задължителен за победа.

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала

Атмосферата в съблекалнята не е никак добра. Всичко започна с едно изказване на Кевин де Бройне. Халфът заяви, че Белгия няма шанс да се бори за световната титла, защото тимът вече е преминал пика си и може да се определи като “застаряващ“.

След това испанският селекционер Мартинес призна, че има напрежение между неговите играчи.

След загубата от Мароко, английският  “Дейли Мейл” написа, че дори се е стигнало физическа саморазправа между Кевин де Бройне, Ян Вертонген и Еден Азар. Информацията разбира се беше отречена от самите играчи. Като отговорът на Азар впечатли. Капитанът на “червените дяволи“ заяви, че няма как да се бие с Вертонген, защото той е по-голям от него.

източник: twitter

В крайна сметка дали проблемите в съблекалнята ще попречат на Белгия за излизане от групата или пък де Бройне и компания ще потвърдят предварителните очаквания, ще разберем утре в 17:00, когато започва срещата им с Хърватия.

източник: twitter

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.