Сигнализирай!

Трима криптокрале починаха внезапно и съмнително само за месец

Gospodari.com
Gospodari.com
30.11.2022 г.
41
0

Трима криптокрале починаха внезапно и съмнително само за месец. За броени дни и при загадъчни обстоятелства издъхнаха Тиантян Куландър, Николай Мушегян и милиардерът Вячеслав Таран.

Тиантян Куландър

Тиантян Куландър е съосновател на компанията за цифрови активи, базирана в Хонконг, Amber Group. На 23 ноември той неочаквано е починал в съня си, само на 30-годишна възраст. Компанията потвърди кончината му, но в изявлението няма други подробности. Той е описан като "човек, допринесъл за основаването на Amber и стълб на нашия успех".

Amber Group наскоро бе оценена на 3 млрд. долара, след като получи финансиране в размер на 200 млн. долара.

Amber Group
Вячеслав Таран

Руският милиардер Вячеслав Таран е основател на Libertex Group и Forex Club. На 29 ноември той загина в катастрофа с хеликоптер.

Летателното средство се е разбило между общините Вилфранш-сюр-Мер и Езе по време на полет от Лозана за Монако. Таран е бил единственият пътник, а с него е починал и пилотът. Трябвало да има още един пътник, но той се е отказал от полета в последния момент. Не е известно кой е той.

Руски бизнесмен е загинал при катастрофа с хеликоптер над Франция

Libertex Group потвърди смъртта на бизнесмена.

Полицията води разследване. Бе съобщено, че пилотът е бил добър професионалист, който добре познавал мястото, а хеликоптерът бил технически изправен.

YouTube/Change One Life
Николай Мушегян

29-годишният Николай Мушегян e съоснователя на MakerDao и крипто пионер. На 28 октомври той публикува в Twitter следното:

"ЦРУ, Мосад и педо-елитът управляват някакъв вид мрежа за изнудване за сексуален трафик от Пуерто Рико и Карибските острови. Ще ме натопят с лаптоп, поставен от бившата ми приятелка, която е шпионин. Ще ме измъчват до смърт".

Шестима руски олигарси са намерени мъртви тази година при съмнителни обстоятелства

Няколко часа по-късно Мушегян се е удавил на плаж в Пуерто Рико. На следващия ден е бил намерен от сърфист. Мушегян е бил напълно облечен и с портфейл в джоба.

YouTube/Srinivasan Sriram

Смъртта му е включена в списъка с руските бизнесмени, които са починали мистериозни през 2022 г. На 3 юни нидерладската национална телевизия описа феномена като "мрачна поредица от руски милиардери, повечето от нефтената и газовата индустрии, които са били намерени мъртви след съмнителни или нетипични обстоятелства".

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.