Сигнализирай!

Част от таван падна, докато деца тренират в спортна зала в Плевен (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.02.2023 г.
27
0

Част от таван падна, докато деца тренират в спортна зала в Плевен, съобщава NOVA.

Таванска мазилка на общинска спортна зала в Плевен се срути по време на тренировка на детски спортен клуб. За щастие няма пострадали. Родители сигнализират за случая. Те съобщават, че децата им спортуват на студено и при лоши условия.

Снимка: iStock

Треньорът по акробатика Галя Пърлийска също подава сигнал за падналата мазилка. В тренировките й обикновено участват около 50 деца. Тя споделя, че проблемът съществува от много години.

Паднала мазилка рани жена край детска площадка в центъра на София (видео)

Сградата беше запечатана след инцидента по нареждане на кмета на Плевен Георг Спартански. „Тази зала ще бъде отворена тогава, когато бъдат извършени всички неща, които Комисия установи”, категоричен е градоначалникът.

По думите му 10-годишните договори на трите клуба – по акробатика, батут и художествена гимнастика, изтичат през пролетта. „Не са правили ремонтни дейности. Залата им е давана с решение на Общинския съвет по 7 ст. на кв. метър. За 10 години трябва да могат да си чистят поне паяжините. Има паяжини, на които можеш да се обесиш”, добавя още Спартански. Той обеща да съдейства на клубовете да провеждат тренировките си на друго място.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.